✧✧

Hasses Trädgård - det växer så det knakar

 

Odlingsboken baserad på SVT:s populära tv-serie med Hasse "Kvinnaböske" Andersson. Boken är den ultimata odlingsboken och varje kapitel innehåller råd och förberedelser för den vuxne, och sagor, lekar, rebusar och annat skoj för barnen: allt med odlingsinriktning förstås.

Boken är upplagd och skriven på ett sätt som skapar nyfikenhet och som vill inspirera till gemensam odlarglädje, och den passar såväl föräldrar, mor- och farföräldrar - eller varför inte dig som arbetar med barn.

 

Hasse, känd för en lång fantastisk artistkarriär, har verkligen många strängar på sin lyra och inte minst en lång och gedigen erfarenhet av odling. Han bjuder de vuxna på de bästa odlingstipsen och lyckas samtidigt fascinera barnen över odlingens magi och har verkligen blivit barnens bästa trädgårdsmästare!

Det odlas gurkor i jutesäckar, ärtor i tofflor och torkas fröer med hårtork. Tipsen är anpassade för såväl trädgårdstäppan som balkongodling.

20 olika grönsaker presenteras som till exempel rabarber, pumpa, physalis, polkabeta, squash och jordgubbar. Här lär man sig fröså, driva uppsticklingar, planering och plantering. Efter det återstår tålamod, vatten, solsken och kärlek sedan blir det skördefest!

 

Och vad kan man laga för gott av grönsaken?

Här finns recept på gurkglass, blomkålspizza och paprika-suprice.

Roligt, gott och nyttigt.

 

Boken går att beställa genom att skicka ett mail till carina@kvinnaboskemusik.se eller köpa den på Hasses spelningar runt om i Sverige.

Pris 200:- + frakt

 

Författare: Hasse Andersson, Monica Forsberg och Mikael Hansson

Jag har skrivit mina sånger - en bok om

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson

 

Nu berättar Hasse för första gången i bokform om sitt rika artistliv. Han öppnar dörren till sin lyckliga barndom i Malmö och delar med sig av dråpliga minnen av hans tid som rockidol, den kortlivade brottarkarriären och de första stapplande stegen som ung musiker.

 

Boken går att beställa genom att skicka ett mail till carina@kvinnaboskemusik.se eller köpa den på Hasses spelningar runt om i Sverige.

Pris 200:- + frakt

 

Författare: Hasse Andersson och Michael Nystås

Boken innehåller bonus CD-skiva med 28 låtar!

 

Copyright © 2016 Kvinnaböskemusik AB. Producerad av JL Reklam Hörby